Библиотека
  • Регистрација

ПОСЕТА ВРТИЋА

vrtic2

          У оквиру Дечје недеље нашу школу је у петак, 5. октобра, посетио вртић "Васа Чарапић" из Белог Потока. Васпитачице Мира и Маја планирале су да један дан ове недеље буде посвећен библиотеци, књизи и читању, те су своје малишане повеле у школску библиотеку истоимене школе!

 

          Дружење је почело обиласком библиотеке, упознавањем са њеним радом, разговором о књизи... Дошли су са много предзнања и радозналости за нова сазнања, тако да је сваки тренутак био испуњен правим садржајем, а пропраћен обостраним задовољством. Малишани су донели своје ручно израђене "чланске карте", а библиотеци на дар оставили и цртеже урађене на крају нашег веселог сусрета.

          Ово је само почетак наше сарадње којом ћемо, сигурни смо, пронаћи и подстаћи нове младе читаоце, јер...

"...ДЕТЕ КОЈЕ ЧИТА ПОСТАЋЕ ЧОВЕК КОЈИ РАЗМИШЉА."

vrtic1   vrtic4   vrtic3

                                                                                                                   З.Ђ.

Мисао дана

''Видeћeтe, то ћe бити лeпа и важна година. Бићe вeлика – од јануара свe до дeцeмбра. У њу ћe стати сви рођeндани и много нeзаборавних трeнутака. Бићe то година која сe памти. Нeгдe ћe саградити пут, нeгдe мост, нeгдe школу. Многи ћe сe усeлити у новe становe. Сви ћe сe нeчeму обрадовати. Слушаћeмо добрe вeсти...Нeко ћe написати нову пeсму. Нeко ћe сe први пут заљубити. Новe мајкe носићe у рукама нову дeцу. То ћe бити добра година. Радићeмо, учити и пeвати...'' Душко Радовић