Ученици
  • Регистрација

Немања Цветић, ученик осмог разреда у Пиносави, најуспешнији је спортиста наше школе. Свој таленат и љубав према ватерполу Немања је показивао још у предшколском узрасту. У почетку је у друштву свога оца са трибина бодрио наше ватерполисте. Са сваке утакмице се враћао препун утисака, и временом је у њему расла жеља да се и сам нађе међу популарним „делфинима“. Од тада па до данас редован је на свим тренинзима и жељно ишчекује сваку нову утакмицу.

Немања Цветић

У почетку је тренирао у „Партизану“ и „Сингидунуму“, а од пре скоро две године је у „Црвеној звезди“. Прија му тимски дух и увек је труди да дâ све од себе. До сада је учествовао на многим државним и међународним такмичењима на којима је са својим тимом постизао бројне успехе и освајао вредне награде. Од међународних радо се сећа  такмичења у Италији када су освојили друго место, али и оних у Словенији и Грчкој.

Немања је као добар ђак, друг и спортиста омиљен међу ученицима и наставницима. Сви га подржавају и прате његове успехе. Због несебичности, пожртвованости и правдољубивости омиљени је председник одељењске заједнице.    

Поносни смо на Немању и његове успехе у спорту. Од њега  у будућности очекујемо најбоље јер је и до сада имао одличне резултате.

Разредни старешина Славица Митровић

Мисао дана

Моја школа
Када дођe јeсeн и књигe сe купe,
Сва дeца сeдну у школскe клупe.
Нeко у прву, нeко у трeћу,
Свeјeдно јe, сви у исти разрeд крeћу.
Матeматика, српски и тако рeдом,
Дан за даном, понeдeљком, уторком, срeдом.
Свакога дана знања свe вишe,
Пуно сe пишe, помало бришe.
Пролазe дани уз учeњe,игру,
Само родитeљи то видe ко бригу.
Нашe другарство из школскe клупe,
Нe могу мамe и татe да купe.
Пуно другара и симпатија нeка,
Нeгдe у срцу свакога чeка...
(T. Oстојић)