Ученици
  • Регистрација

Ведар, насмејан, а у исто време озбиљан у извршавању својих обавеза, Стеван је заслужено добио своје место међу најуспешнијима. Истакао је најбољим оценама током осмогодишњег школовања, као и успесима на општинским и градским такмичењима из биологије, српског језика, географије и физике. Добитник је и престижног признања Вукове дипломе која даје већу вредност његовом труду током претходних година. Ту су и посебне дипломе из биологије, српског језика, физике и географије.
Стеван Радисављевић

Свестан да су одличне оцене важне за будући успех у школовању и напредовање, али и да оне нису и једино мерило вредности, Стеван је код себе успео да изгради и неке трајне људске врлине. Одмерен, комуникативан и драг, поред ерудиције и посвећености школским обавезама, Стеван увек у себи има и искрену пријатељску топлину којом плени где год се појави. Због тога је омиљен у свом одељењу и целој школи.

Своју креативност исказивао је у оквиру литерарно-драмске секције чији је члан од првог дана. Увек је радо учествовао на свим школским приредбама на којима је до изражаја долазио његов таленат.

Упорност, ентузијазам и сопствени рад, уз неоспорни таленат, обезбедили су Стевану добре резултате и у спорту. Већ дуже време је члан ФК “Вождовац” у ком сигурно корача и стазом својих спортских успеха.

Поносни смо на Стевана који је током школовања научио да буде истрајан јер само тако може доћи до најбољих резултата. Желимо му пуно среће у даљем школовању и избору будућег занимања.

Славица Митровић, одељењски старешина 8/4

Мисао дана

Моја школа
Када дођe јeсeн и књигe сe купe,
Сва дeца сeдну у школскe клупe.
Нeко у прву, нeко у трeћу,
Свeјeдно јe, сви у исти разрeд крeћу.
Матeматика, српски и тако рeдом,
Дан за даном, понeдeљком, уторком, срeдом.
Свакога дана знања свe вишe,
Пуно сe пишe, помало бришe.
Пролазe дани уз учeњe,игру,
Само родитeљи то видe ко бригу.
Нашe другарство из школскe клупe,
Нe могу мамe и татe да купe.
Пуно другара и симпатија нeка,
Нeгдe у срцу свакога чeка...
(T. Oстојић)