ЈУБИЛАРНО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ РАДОСТИ ЕВРОПЕ

Ове године наша школа слави 15-ти, а Београд чак 50-ти јубилеј

И ове школске године, традиционално, прве недеље октобра, поводом обележавања Дечје недеље, наша школа угостила је мале Јермене из Украјине. Гости су чланови фолклорне групе Аракс из Харкова. Петоро наших ученика – Теодора Кузмановић 8/3, Анастасија Иркић 4/2, Душан Јевтић 4/2, Јана Станојевић 3/1 и Лана Милошевић 5/2 - угостило је шесторо деце од 1. до 6. октобра.

Све пратеће активности наша школа реализује у сарадњи са Дечјим културним центром у Београду.

У среду, 2.10, у пратњи наст. Живојина Хаџића, домаћини и гости прошетали су Кнез-Михајловом улицом и Калемегданом на Карневалу.

1                          Maja 1

Гости у народној ношњи Јана Станојевић 3/1 са гошћом,њеном сестром и мамом

 

                  Maja 2     Maja 3               

 

Пригодан програм за младе

5

Гости и домаћини са преводиоцем групе (десно)

Након ручка у школи, са психологом Лазаром Ванићем, у четвртак 3.10. у пратњи наст. Маје Хаџић гости су били домаћини, а домаћини гости у Дечјем културном центру на Сусретима пријатељства. То је концерт на коме се представља неколико земаља са неколико музичких или плесних нумера, а публику чине деца домаћини.

61

Петак, 4.10, био је посвећен природи и спортским активностима. Деца су у пратњи наст. Василија Копривице „засадила” дрво пријатељства и уживала у спортским активностима на Ади Циганлији.

7

Maja 4

У суботу 5.10. одржан је свечани концерт у Сава Центру. Нашу публику чинили су деца-домаћини, њихове породице, наставници и ученици наше школе.

9

maja 5

 

Успомене са дружења

11   Maja 6    13  14

 

  15 16

Наши ученици Јелена Рајковић 8/1, Андрија Димитријевић 8/1, Кристина Митровић 8/3 и Милош Павловић 8/3 направили су постере којим су обележили 15. годишњицу учешћа наше школе у овој манифестацији. Јелена је много пута била домаћин деци из иностранства, као и њена другарица Кристина.

                    Maja 7            18

19

Овде можете видети програм Радости Европе.

11

 

ШКОЛА СЕ ЗАХВАЉУЈЕ ПОРОДИЦАМА КУЗМАНОВИЋ, ИРИКИЋ, ЈЕВТИЋ, МИЛОШЕВИЋ И СТАНОЈЕВИЋ НА УСПЕШНОЈ САРАДЊИ.

ТАКОЂЕ, ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ СВИМ ПОРОДИЦАМА КОЈЕ СУ ПРОТЕКЛИХ ГОДИНА УЧЕСТВОВАЛЕ У ОВОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ И ДОПРИНЕЛЕ МЕЂУНАРОДНОЈ САРАДЊИ ШКОЛЕ.

координатор РЕ  Маја Хаџић