ОРГАНИЗАЦИЈА ОБРАЗОВНО – ВАСПИТНОГ РАДА У ОШ „ВАСА ЧАРАПИЋ“

Поштовани родитељи,
У складу са одлуком о промени календара образовно – васпитног рада за школе на територији Републике Србије, обавештавамо Вас да се прво полугодиште завршава 18.12.2020. године, да зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године и да друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

Од понедељка 30.11.2020. године до петка 18.12.2020.године настава за све ученике од петог до осмог разреда ће се реализовати на даљину коришћењем одговарајућих платформи (Гугл учионица, Вибер, мејл, Зоом, одељенски четови и сл.) и путем РТС-а.

Часови ће се реализовати према важећем распореду часова са почетком у 8.00 часова. Сатница ће бити истакнута на сајту школе и на видном месту на улазним вратима школе.

Оцењивање ученика ће се одвијати кроз праћење напредовања и провере знања (усмене, писмене).

Стручна служба школе пружаће као и у претходном периоду педагошко – психолошку подршку ученицима, као и ИО тим школе за све ученике којима се пружа додатна подршка.

У наредном периоду бићете благовремено обавештавани о питањима која се односе на образовно –васпитни рад од стране разредног старешине и по потреби предметног наставника.

Свим ученицима, родитељима и запосленима желимо добро здравље у предстојећем периоду.

УПРАВА ШКОЛЕ